top of page

пн, 13.05

|

MNK Zoom

Използване на ChatGPT за по-ефективен "candidate sourcing" процес

Registration is closed
See other events
Използване на ChatGPT за по-ефективен "candidate sourcing" процес
Използване на ChatGPT за по-ефективен "candidate sourcing" процес

Time & Location

13.05.2024 г., 18:00 ч. – 19:00

MNK Zoom

About the Event

В рамките на този уебинар, Александър и Тодор, специалисти с опит в софтуерното инженерство и основатели на платформата TalentSight, ще представят стратегии за ефективен сорсинг на кандидати използвайки ChatGPT в комбинация с търсачката на LinkedIn. 

Те ще разгледат как правилно да се формулират заявки в LinkedIn, включително използването на "boolean search" и подходящи ключови думи, за да се открият най-релевантните кандидати за технологични позиции. 

Участниците ще научат как да анализират профили, които на пръв поглед изглеждат различни, но всъщност са подходящи за една и съща роля, като се използва подходяща терминология и разбиране на текущите трендове при технологиите.

Освен детайлните инструкции за използване на ChatGPT за подобряване на търсенето в LinkedIn, уебинарът ще предостави информация за други автоматизирани системи, като TalentSight, които могат да спомогнат за оптимизация на сорсинг процесите. 

TalentSight е разработена с идеята за максимално улеснение на специалистите по подбор на персонал, като предлага решения, които минимизират ръчните усилия и времето за подготовка при сорсинга.

Този уебинар е отличен ресурс за HR специалисти и рекрутъри, които искат да разширят своите умения и да се възползват от последните иновации в технологиите за подбор на персонал, за да затворят по-бързо и ефективно сложни технически роли.

Tickets

  • Free Pass

    0,00 лв.
    Sale ended

Total

0,00 лв.

Share This Event

bottom of page